MORE

Cum va fi si ce va sti sa faca viitorul iPhone 6 ?

Dupa aparitia lui Galaxy S5, fanii de mobile nu se pot abtine sa nu se intrebe: Cum va arata si ce va face iPhone 6? 

Secretomania Apple este deja legendara, dar pana si ei trebuie sa se supuna unor cerinte ale pietei pe care chiar evolutia acesteia le impune.

Evident ca nu il vom vedea “la fata” mai devreme de cateva luni si da, dupa agitatia de pe net este unul dintre cele mai anticipate dispozitive din acest an. Oamenii asteapta un iPhone cu totul nou, pentru ca haideti s-o recunoastem, nu s-au mai petrecut modificari revolutionare ale acestei game de la iPhone 4 incoace.

Stim ca Apple are darul de a-si surprinde fanii, si nu intotdeauna in bine, dar pana si ei trebuie sa se conformeze trendurilor si cerinteleor pietei. Iar piata cere in primul rand un ercan mai mare. Zvonurile spun ca il vom primi, un model de 5.5” si unul de 4.7”. Aceasta a fost una dintre frustrarile utilizatorilor de iPhone care nu de putine ori s-au uitat cu invidie spre ecranele concurentei. Un display peste 5” va declansa automat o intreaga isterie de upgrade-uri, in primul rand legate de design.

CUM VA FI ȘI CE VA ȘTI IPHONE 6? La capitolul performanta nu aveam nicio indoiala ca si aceasta va fi “cel mai puternic iPhone ever” ca sa ii parafrazam pe cei de la Apple. Publicatiile serioase spun ca desi Apple pare sa ignore categoria numita deja “Android switchers” trebuie sa tina cont de ea si sa incerce sa isi recastige utilizatorii. Cat despre termene se vorbeste despre a doua jumatate a acestui an si nu ni se pare nerealist.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button