MORE

iPhone 6 mai discutat si mai asteptat decat orice iPhone de pana acum!

Noi presupuse imagini ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch apar pe internet si se pretinde ca ar fi obtinute de la furnizorul principal al lui Apple, si anume Foxconn. O imagine a unui model 3D a viitorului iPhone arata ca dimensiunile acestuia vor fi de 138 x 67mm, dimensiuni ce par sa se potriveasca cu majoritatea dimensiunilor ce au reiesit din zvonurile de pana acum.
Dupa cum vedem in „mainile” de mai sus, cei de la Apple aduc o serie de modificari de design majore pentru iPhone 6: colturi rotunjite, controale de volum dreptunghiulare pe stanga, si butonul de pornire si deblocare mutat in partea dreapta a telefonului. De asemenea, pe spate pare ca exista un decupaj pentru logo-ul Apple, care pare a fi putin modificat fata de logo-urile care s-au regasit pana acum pe iPhone.

In ceea ce priveste conectivitatea vom avea Wi-Fi, GPS, Bluetooth si speram noi si alte noi tehnologii.

Este posibil ca Apple sa dezvaluie iPhone 6 putin tarziu anul acesta, un raport recent atestand faptul ca societatea va lansa versiunea de 4.7-inch in luna august si pe cea de 5.5-inch, in luna septembrie. In afara de un ecran mai mare, Apple va include probabil pentru noul iPhone un profil mai subtire, un nou procesor A8, si o camera foto imbunatatita cu un stabilizator de imagine electronic.

Tags

Andrei Ene

Redactor Gaming

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close