MORE

iPhone 6 mai discutat si mai asteptat decat orice iPhone de pana acum!

Noi presupuse imagini ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch apar pe internet si se pretinde ca ar fi obtinute de la furnizorul principal al lui Apple, si anume Foxconn. O imagine a unui model 3D a viitorului iPhone arata ca dimensiunile acestuia vor fi de 138 x 67mm, dimensiuni ce par sa se potriveasca cu majoritatea dimensiunilor ce au reiesit din zvonurile de pana acum.
Dupa cum vedem in „mainile” de mai sus, cei de la Apple aduc o serie de modificari de design majore pentru iPhone 6: colturi rotunjite, controale de volum dreptunghiulare pe stanga, si butonul de pornire si deblocare mutat in partea dreapta a telefonului. De asemenea, pe spate pare ca exista un decupaj pentru logo-ul Apple, care pare a fi putin modificat fata de logo-urile care s-au regasit pana acum pe iPhone.

In ceea ce priveste conectivitatea vom avea Wi-Fi, GPS, Bluetooth si speram noi si alte noi tehnologii.

Este posibil ca Apple sa dezvaluie iPhone 6 putin tarziu anul acesta, un raport recent atestand faptul ca societatea va lansa versiunea de 4.7-inch in luna august si pe cea de 5.5-inch, in luna septembrie. In afara de un ecran mai mare, Apple va include probabil pentru noul iPhone un profil mai subtire, un nou procesor A8, si o camera foto imbunatatita cu un stabilizator de imagine electronic.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close