MORE

iPhone 6, mai asteptat decat modelele precedente

Un topic pe care l-am vehiculat intens in utlima vreme este cel ar urmatorului iPhone. Interesul pentru acest subiect ni sa parut foarte mare desi dovezile noastre in acest sens puteau fi considerate cel mult empirice: comentarii pe site si Facebook, like-uri, controverse. Avem acum dovada ca acest interes este real si … urias.

451 Research, o companie de sondare a pietei a publicat recent un sondaj care arata ca iPhone 6 are un nivel de asteptare mult mai ridicat decat a existat vreodata pentru modele precedente, 5 sau 5s. Unul din subiectele cheie ale acestei asteptari este ecranul mai mare care a revenit extrem de frecvent in preferintele respondentilor. Acest interes se va transforma in unitati vandute doar daca dimensiunile display-ului vor fi pe masura dorintelor fanilor, asadar si legendara loialitate pentru Apple are o limita. In privinta celor doua dimensiuni speculate, de 4.7 si 5.5 inch, studiul arata ca potentialii cumparatori considera ca cel de 4.7 ar fi bine venit, dar ca atractiv de adevaratelea ar fi cel de 5.5. 47% dintre resondenti spun ca si-ar dori un ecran de 5 inch sau mai mare. Spre comparatie fanii Samsung, spun in proportie de 64% ca prefera un ecran mai mare de 5 inch. Oricum atat analistii, dar mai ales fanii asteapta in continuare din partea companiei din Cupertino, the next big thing, care haideti sa fim cinstiti si sa o recunoastem nu este iPhone-ul, fie el si 6.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button