Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

iPhone 6 disponibil la precomanda in China?!

/
/
/
/
image

Lansare oficiala pentru iPhone 6 este pe data de 9 Septembrie, dar se pare ca ei de la China Telecom nu mai au rabdare pana atunci asa ca au lansat deja pagina pentru precomenzi.

Telefonul din imaginile de pe pagina pentru precomenzi este destul de asemanator cu cele scurse pe internet in ultimile luni. Din cate se observa in poze, iPhone 6 vine in trei culori: gri, argintiu si auriu, iar ecranul are o dimensiune de 4.7 inch. Mai aflam ca ecranul are o densitate a pixelilor de 416ppi, bateria are 2100mAh, procesorul este un A8, si terminalul vine echipat cu senzorul pentru amprente Touch ID. Nu este exculs ca cei de la China Telecom sa fi folosit chiar pozele scurse pe internet pentru a face aceasta reclama, dar cu siguranta este un mod inteligent de a scoate bani in avans. Pana in acest moment au fost facute peste 33000 de precomenzi.

Evident, asteptam cu nerabdare lansarea lui iPhone 6.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Gresit gresit gresit ……. ati uitat un principiu handicapat al chinezilor , ziua trece mai repede in chine , deci poate , ei acum sunt in 9.09 si stiu deja ce se intampla la lansare si alte minuni……

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar