MORE

iPhone 6 are un defect de fabricație pentru care Apple e dat în judecată

Apple a dat iarăși de probleme, compania fiind dată în judecată pentru ceea ce pare a fi un defect intenționat al telefoanelor iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Compania este acuzată că încalcă legile din SUA, la nivelul statului California și la cel federal, comițând fraudă, denaturare neglijentă, încălcarea garanției implicite, încălcarea garanției scrise și multe altele.

Ce exact a făcut? În iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple a decis să schimbe modul în care era atașate procesoarele de control ale ecranului tactil. În loc să fie acoperite de o plăcuță de metal, ca la iPhone 5, sau sudate cu un adeziv, acestea au fost mutate direct pe placa de bază a ecranului tactil și lipite în mod normal, fără protecții suplimentare. Asta a dus la un număr mare de incidente în care procesoarele cu pricina s-au desprins, iar Apple refuzând adesea să repare această problemă fără costuri suplimentare, relipirea fiind un proces ceva mai dificil.

Dacă sunteți interesați să vedeți plângerea, o puteți găsi aici. Avocații care se ocupă de acest caz vor, pe lângă propriu onorariu și compensarea pentru pagubele produse clienților, ca Apple să recunoască defectul și să repare sau să înlocuiască telefoanele iPhone 6 și iPhone 6 Plus care au fost afectate dea această problemă.

[The Register]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

21 comentarii

  1. am S7 de 2 luni si am avut inainte 6S…nu se compara…iPhone-ul e pur si simplu un device care e cu ani in urma si nici macar nu are un pret corespunzator

  2. Crisan Radu, Iphone e mai mult pentru cei care vor melodii cumparate (Bcs Itunes, nu?) şi un telefon mediocru şi simplu şi fara bătăi de cap si cine stie ce customizare.

  3. In service-uri vin lunar zeci de iphone-uri cu diferite defecte, display, placa de baza, senzori, senzor de amprenta …trec prin mana mea de aia stiu, cine zice ca iei iphone si nu ai probleme cu ele se inseala rau. Si samsung are probleme dar la soft, dar iphone are problema la componentele hardware si asta nu se poate rezolva cu un update. Sincer samsung a crescut bine de tot de la s6 in sus , iar s7 este din punctul meu de vedere cu un pas inaintea tuturor. Cheers !

  4. dar macar daca nu ar sustine sus si tare ca e mai bun…crede-ma ca am vazut unii care incepeau sa injure daca auzeau ceva adevarat despre iShit

  5. Doamne cata ura inutila…ca te scuipi la fotbal sau la telefoane, acelasi lucru! Fiecare cumpara ce vrea! E consumerism! Abia acum la lansarea 7 s-au gasit defectele? Sunt circuite! Au erori! Orice are curent electric si soft are probleme…o zice un neavizat de inginer electronist cu cunostinte de programare! Gata bai oameni buni! Aia se mozolesc cu bani pe fata si voi va certati:))

  6. Puteti Sa ziceti ce vreti.e opinia si parerea fiecaruia.am avut cam de toate, acesta Nu prea a dezamagit.bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button