Știri ITTECHTelefoane

Modelele iPhone din 2020 vor avea doar ecrane OLED

Potrivit unui anunț de la Wall Street Journal, Apple va trece la o linie completă de telefoane cu ecrane OLED în 2020. Aceasta înseamnă că succesorul din 2019 al lui iPhone XR va fi ultimul iPhone care va avea un display LCD.

O astfel de mișcare va permite un „design mai flexibil al telefonului„, care ar putea fi o sugestie pentru o linie complet reinventată în 2020, poate chiar și un iPhone pliabil.

Este un lucru bine știut cât de greu a fost pentru Apple să creeze ecranul liquid retina display pe iPhone XR, necesitând să experimenteze cu proiectarea luminii de fundal pentru a extinde ecranul LCD și la margini. Și chiar și atunci, marginile de pe ecranul LCD al modelului XR sunt mai groase decât cele de pe XS și XS Max.

Pe măsură ce Apple se îndepărtează de ecranul LCD, Japan Display va suferi o lovitură puternică pe planul financiar. Furnizorul LCD-urilor pentru Apple a fost deja afectat de cererea redusă de ecrane pentru iPhone XR. Zvonurile mai anunțau că Apple ar putea trece la micro LED LCD pentru dispozitivele sale portabile, dar până acum nu există nimcio dovadă solidă în acest sens.

Potrivit unui raport recent de pe Wall Street Journal, modelul XR va păstra ecranul LCD, dar va mai primi o cameră duală și o conexiune LTE mai rapidă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button