Tech&ITTelefoane

Avem dezvăluiri noi despre iPhone 14 și iPhone 14 Pro, inclusiv variantele de culoare

În această perioadă în care leak-urile de pe internet în legătură cu device-uri ce urmează să apară răsar ca buruienile, un utilizator de pe Twitter a dezvăluit mai multe detalii despre următorul iPhone, printre care și opțiunile de culori de la lansare.

Variante de culoare

Haideți să începem cu culorile. Conform utilizatorului menționat mai sus, cei care vor vrea să își cumpere un iPhone 14 sau un iPhone 14 Max vor avea de ales între verde, violet (care va înlocui culoarea roz), albastru, negru, alb și roșu. Cât despre iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, opțiunile sunt verde, violet, argintiu, auriu și grafit.

Viteza de încărcare

Același utilizator spune că modelele de iPhone 14 vor avea viteze de încărcare de 30W, număr care va scădea la 25-27W în funcție de cât de tare se încălzește device-ul. Acest lucru este valabil pentru încărcarea cu fir, în timp ce încărcarea wireless va fi aceeași. Pentru a avea un termen de comparație, iPhone 13 are suport pentru încărcare la 20W, în timp ce iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max pot urca până la 23W, respectiv 27W. De-aici rezultă că viteza de încărcare a lui iPhone 14 nu este o îmbunătățire foarte mare, dar este importantă.

Alte leak-uri de pe internet apărute în ultimul timp vorbesc și despre display-ul noului iPhone (care va fi făcut de Samsung), despre procesorul pe care îl va folosi, sau despre funcția AOD (always-on-display). Rămâne de văzut ce informații se vor adeveri, lucru pe care nu îl putem afla decât atunci când vom avea informații oficiale de la Apple. Dar având în vedere istoria leak-urilor în legătură cu produsele Apple, acestea s-au adeverit de cele mai multe ori.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button