Telefoane

iPhone 14 Pro Gold a fost zărit pe net și cică asta e definiția lingoului de aur

iPhone 14 Pro va revoluționa piața smartphone-urilor. De aceea, există un mod mai bun de a-ți arăta opulența decât să pășești în lumina reflectoarelor în skin aurit? Nu cred. Un iPhone 13 verde a fost prezentat săptămâna trecută și mi-a furat ochii datorită coloritului său interesant, dar asta pălește în comparație cu planurile pe care Apple le are pentru noua generație.

iPhone 14 Pro a stârnit curiozitatea întregii lumi tocmai pentru că mulți se așteaptă ca acesta să fie un game changer, atât din punct de vedere hardware, cât și estetic. Și undeva, cineva a trântit o regulă nescrisă care zice că orice device high-end trebuie să vină și în straie de lux. Așa că, iată, un leak ne prezintă design-ul lui iPhone 14 Pro Gold, și deși nu mi se umezesc ochii la vederea sa, trebuie să admit că este destul de arătos.

Da, sunt sigur că vor exista entuziaști chitiți să-și înfigă în buzunar un lingou de aur, dar ăsta nu este singurul mod în care Apple vrea să schimbe foaia privind noul lineup. În ceea ce privește design-ul, iPhone 14 ar putea renunța la clasicul breton în favoarea unui punch hole acompaniat de un mic pill cut-out. Abordarea asta minimalistă va reduce din elementele care aglomerează ecranul și îi va oferi un aspect mai curățel și îngrijit.

Cât despre hardware, iPhone 14 Pro ar putea integra noul A16 Bionic și va lăsa loc pentru formatul e-SIM. Modulul de camere va include un senzor principal de 48MP care va fi păstrat și de modelele standard din serie. Iar ca debut, dacă ne luăm după tradiția lansărilor Apple, ar exista șanse ca iPhone 14 să ajungă pe rafturi în septembrie-octombrie 2022. Până atunci, rămâne de văzut care va fi prețul modelelor și care vor fi caracteristicile oficiale ale acestora – cameră, hardware și posibilul upgrade pentru baterie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button