Tech&ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

iPhone 14 va renunța la breton în favoarea unei camere hole-punch

Apple va anunța următoarea serie de telefoane în a doua jumătate a noului an și chiar dacă suntem departe de un anunț oficial, informațiile despre iPhone 14 nu încetează să apară pe internet. Printre noutățile legate de noua serie de telefoane, se numără eliminarea bretonului din partea superioară a ecranului, acesta urmând să fie înlocuit de o cameră de tip hole-punch.

Pentru cei care nu știu, o cameră hole-punch se referă la o cameră foto care este situată sub ecran și este vizibilă pe suprafața acestuia sub forma unei găuri de mici dimensiuni. Implementarea celor de la Apple ar putea fi puțin diferită, întrucât producătorul va folosi în continuare FaceID pentru deblocarea lui iPhone 14.

În acest fel s-ar confirma și zvonurile care vorbeau despre cum Apple vrea să ascundă ansamblul FaceID sub ecranul lui iPhone 14. Mișcarea aceasta ar avea sens, mai ales după lansarea lui iPhone 13 care vine cu un notch cu 20% mai mic. Deși unele zvonuri sunt adesea false, cred că eliminarea bretonului de pe noua serie de telefoane nu este doar evidentă, ci o mișcare pe care Apple trebuie s-o facă într-o piață în care alți producători au început deja să folosească camere invizibile, situate sub ecran.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button