TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

iPhone 13 va avea o variantă cu 1TB spațiu de stocare

Nici bine n-a apărut noua generație de telefoane cu mărul mușcat pe spate că deja curg zvonurile despre iphone 13. Analiștii de la Wedbush vorbesc despre un upgrade pe partea de stocare, astfel noua generație de telefoane va avea în componență și o variantă (sau mai multe) cu 1TB spațiu de stocare. Aceasta este o veste bună pentru utilizatorii care fac o mulțime de poze și filmări cu telefonul, întrucât generația actuală oferă maxim 512GB.

Pandemia de COVID-19 a afectat și vânzările de telefoane, dar se pare că iPhone 13 va prinde o perioadă mai fericită de lansare. Până spre toamnă când este așteptată noua generație cu 1TB stocare, vaccinurile vor fi ajuns la un număr mare de oameni. Cât despre nouă opțiune de capacitate de stocare, nu suntem la primul zvon de acest fel. Primul a venit în Ianuarie de la Front Page Tech.

iPhone 13 de 1TB nu va fi ceva nou pentru industria de telefoane inteligente

Această capacitate de stocare ar fi ceva nou pentru Apple ca și companie. Aceștia au mai oferit 1TB spațiu de stocare doar pe cel mai scump model de iPad Pro. În contextul industriei de telefoane, iPhone 13 va fi cumva în urmă întrucât competitori precum Samsung au introdus această capacitate de stocare încă de la seria Galaxy S10.

iPhone 13 este așteptat în toamnă, zvonurile sugerând câteva schimbări destul de importante. Se vorbește de ceva timp despre un ecran rapid de 120Hz, revenirea lui Touch ID, un notch mai mic și un procesor mai puternic; ah da, plus faptul că s-ar putea să nu mai avem un port de încărcare, aceasta fiind realizată wireless. Normal că trebuia s-o dea și Apple în bară cu ceva, nu? Dar momentan nu sunt informații confirmate, deci va trebui să așteptăm până spre finalul anului.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button