MORERSS PaginaDeMediaTech&ITTelefoane

iPhone 12 Pro Max – Un ecran rapid de 120HZ si acelasi breton din 2017

Urmatoarea generatie de iPhone a fost amanata si in acelasi timp, au scapat cateva informatii pe internet. Prezenta senzorului LIDAR, existent pe ultimul iPad Pro lansat cat si un ecran cu rata de refresh ridicata; se pot dovedi a fi reale intr-un final. Cum au aparut pe internet aceste informatii? Desi Apple se pricepe foarte bine la pastrarea lor in siguranta. Ei bine, Jon Prosser a discutat intr-un clip postat recent pe canalul de Youtube FPT despre caracteristicile viitoarelor terminale Apple. Cel mai mare si mai tare dintre modele, iPhone 12 Pro Max a fost confirmat si va incorpora senzorul LIDAR in zona din spate a telefonului.

Ce face mai exact senzorul respectiv? Cu ajutorul senzorului, calculeaza distanta pana la cinci metri a obiectelor din jur; creand o harta 3D care ajuta mai departe la obtinerea unui cadru mai profund; daca este utilizat stric pentru fotografiere. Modul portret ar beneficia cel mai mult de pe urma senzorului laser LIDAR. Camera urmatorului iPhone ar mai primi si un senzor capabil sa inregistreze in rezolutie 4K la 120fps si cu putin noroc, 240 fps in slow motion.

Bun, sa discutam putin si despre cea mai controversata componenta: ecranul. Sursa lui Prosser a confirmat prezenta ecranului de 120HZ in faza de testare. Cu toate acesta, pe langa ecranul rapid s-au strecurat si alte variante cu rata de refresh standard. Sincer, ma asteptam sa vad aceasta miscare deoarece Apple ofera inovatie cu lingurita. Partea mai putina buna, Apple a pastrat in continuare bretonul imens, prezent din anul 2017. Ma asteptam sa-l faca mai mic totusi, daca tot primim un ecran bun in final.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button