Știri ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

iPhone 12 mini va avea o baterie mai slaba decat iPhone 11

De la an la an vad ca entuziasmul pentru o noua serie de telefoane scade, iar unde anii trecuti o lansare Apple era ceva asteptat de fani cu interes, acum este doar una din multele lansari. Si poate ca un motiv este si lipsa de inovatie a producatorului, sau micile probleme; probleme precum faptul ca iPhone 12 mini va avea o baterie mai slaba decat iPhone 11.

Pentru cei care nu stiu, iPhone 12 mini va fi cel mai mic model din urmatoarea serie de telefoane Apple. Acesta va avea un design inspirat din seriile mai vechi, precum 4/4S si un ecran OLED de 5.4″. Chiar daca suna interesant insa, se pare ca pe partea de baterie nu va sta atat de bine; cel putin cand il comparam cu generatia trecuta.

O serie de Tweet-uri postate de @PineLeaks ne ofera mai multe informatii referitoare la noul dispozitiv. Se pare ca iPhone 12 Pro si Pro Max vor oferi baterii mai mari decat modelele pe care le mostenesc, insa mini este ceva mai special. Din cauza formatului mult mai mic cu dimensiuni sub cele ale lui iPhone SE 2, noul telefon ar avea o baterie ceva mai slaba. Zvonurile spun ca bateria ar avea o capacitate de 2227mAh.

Procesorul este ceea ce face noul iPhone 12 mini special. Noul A14 Bionic pe 5nm de la Apple vine cu o performanta imensa, iar tehnologia de fabricatie ar putea insemna o durata de viata a bateriei imbunatatita. In acelasi timp, nu stiu cat de durabila ar fi o baterie de 2227mAh. Mai ales in conditiile in care telefoanele altor producatori ajung si la 5000mAh. Ne mai despart doar cateva ore de evenimentul „Hi, speed” in care vom vedea noua serie de telefoane si vom afla si detalii extra.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button