Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

iPhone 11 vinde foarte bine, insa apar deja informatii despre iPhone 12

Se pare ca generatia a 11-a de iPhone este un real succes din perspectiva vanzarilor daca e sa dam crezare unor rapoarte care analizeaza cererea de pe piata de telefoane. Apple nu numai ca a redus pretul de inceput a noii generatii de iPhone, dar a introdus si noi tehnologii. Aceste schimbari par sa fi prins la public, iar cea mai mare influenta o are nou procesor A13 care pare sa ofere performante foarte bune. Cu toate acestea, deja incep sa circule informatii despre urmatoarea generatie de iPhone-uri, care va debuta anul viitor.

Sa fiu sincer, Apple nu prea a introdus atat de multe schimbari cat sa merite schimbul de generatii de anul acesta, iar comparativ cu telefoane de anul trecut, iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max au acelasi display, acelasi format si acelasi ansamblu de recunoastere 3D. Ce au imbunatatit insa, a fost partea de performanta, cu un procesor care ofera 20% mai multa putere. A13 mai include si un mai bun management al voltajului fata de A12, iar camera frontala a vazut si ea o schimbare, sub forma unui senzor nou.

Acum, sa vorbim despre detaliile mai interesante. Analistul Dan Ives este de parere ca Apple va investi si mai mult in viitoare generatie de iPhone. Si nu, nu ma refer la noul iPhone 2 SE aici. Analistul spune nu doar ca Apple va lansa patru variante de iPhone 12 la anul, ci ca toate acestea vor beneficia de conectivitate 5G. Aceste afirmatii se bat putin cap in cap cu un raport al unui site chinezesc care sustine ca vor fi doar trei modele de iPhone 12, toate avand noi display-uri OLED, dar numai doua vor avea 5G.

In plus, Dan Ives mai este de parere si ca Apple va introduce un nou senzor pentru ansamblul de recunoastere 3D. Compania va oferi chiar si suport pentru motion control, chiar daca nu suntem sigur ce inseamna asta mai exact. Tinand cont ca aceste detalii se bat cap in cap cu cele oferite de chinezi, o sa va sfatuiesc sa nu le luati de bune intocmai, ci mai de graba ca un mic ghidaj referitor la asteptarile pe care sa le aveti de la noua generatie, dar pana atunci, vanzarile de iPhone 11 decurg foarte bine si speram ca Apple vor inova ceva intr-un final.

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button