RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

iPhone 11 va afisa un avertisment daca display-ul nu este original

Display-ul unui telefon poate fi foarte costisitor de reparat, in special cand operatiunea se desfasoara la un service autorizat. Acesta este unul dintre motivele pentru care multi oameni nu sunt deranjati de ideea de a-si repara pretiosul telefon la un service ne-autorizat care practica preturi mai mici. Apple sustine cu tarie ca aceasta nu este deloc o idee buna. Un comunicat de presa lansat de compania americana spune ca un avertisment va fi afisat pe ecranul telefonului daca acesta nu este detectat drept un replacement original pentru iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max.

Daca ai deja iPhone 11 si ai reusit sa-i spargi si ecranul deja, Apple te sfatuieste sa il duci intr-un magazin autorizat sau un Repair Center pentru inlocuire. In caz contrar, fii pregatit sa primesti un avertisment care spune ca „yours isn’t genuine” timp de patru zile pe ecranul de blocare, in timp ce acelasi avertisment sta in aplicatia de setari timp de 15 zile. Dupa aceste perioade, informatia va fi afisata permanent in sectiunea About a telefonului.

In plus, vei primi notificari care te informeaza ca gigantul din Cupertino a actualizat informatiile dispozitivului tau. Acestea vor servi drept indicator pentru a-i ajuta pe inginerii Apple in momentul in care telefonul ajunge in service. Compania sustine ca si ecranele dispozitivelor sale sunt integrate adanc in experienta optima oferita de iOS si folosirea unor solutii fake pot cauza probleme cu performanta si compatibilitatea pe viitor.

Mai mult de atat, ecranele originale se potrivesc perfect cu dispozitivul, ceva ce se poate dovedi foarte dificil cu un ecran third-party. Compania a mai lansat si un avertisment in care sustine ca o reparatie efectuata de un tehnician fara training Apple poate duce la probleme legate de siguranta utilizatorului. In plus, multi-touch-ul poate sa nu fie la fel de precis si functionarea senzorului de lumina ambientala poate fi afectata. Apple a scos in evidenta si alte probleme care pot aparea pe pagina de suport asa ca ar fi o idee buna sa o citesti inainte sa-ti duci noul iPhone intr-un service ne-autorizat.

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button