MORE

iPad Pro mort inca de la lansare

Digitimes Research a publicat un raport in care sustie ca noul Apple iPad Pro este mort chiar din ziua lansarii.

Declaratia se pare ca este sustinuta de acestia intr-un singur punct de argumentatie: iPad Pro este o copie, Apple, a lui Microsoft Surface, tableta care nu s-a bucurat de prea mult succes la scara mondiala.

Acest lucru nu inseamna neaparat ca iPad Pro este o tableta „fail”, dar cei de la Digitimes sustin ca aceasta nu va fi vanduta in numar mai mare de 2.5 milioane de unitati in primele trei luni. Digitimes afirma ca si pretul tabletei este destul de mare pentru ce ofera iPad Pro si in plus accesoriile care costa inca 270$.

In suita de accesorii produse de Apple intra acel stylus revolutionar care nu face nimic special in comparatie cu cel de la Samsung, sau la husa cu un super sistem de prindere pe magnet, care aduce aminte de o copie a cover-ului lui Microsoft Surface Pro. Ecranul cel putin este decent, acesta folosind un panou de tip IGZO produs de catre Sharp, LG si Samsung.

La drept vorbind nu poti sa compari un produs Apple cu unul Microsoft, dar, pana la urma, similitudinile sunt izbitoare, mai ales ca Surface a fost lovita din toate directiile pentru felul in care s-a adresat publicului. Cu toate ca nu este o tableta proasta. Piata va decide daca iPad Pro este un produs de succes sau nu.

[Digitimes Research]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close