Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

Următorul iPad Pro ar putea beneficia de încărcare MagSafe și de un procesor nou

Zvonurile circulă rapid și intens, iar posibilitatea ca următorul iPad Pro să beneficieze de încărcare wireless este din ce în ce mai mare. Dar nu este chiar vorba despre o incărcare wireless tradițională, așa cum v-ați obișnuit de la iPhone-uri. Deci, în loc să facă uz de un spate alcătuit în întregime din sticlă, iPad Pro ar oferi încărcare printr-o plăcuță mai de sticlă în forma logo-ului Apple, trântită peste un spate din metal. Această variantă a popularei soluții MagSafe ar putea să crească viteza de încărcare comparativ cu timpii de pe iPhone, introducând totodată și magneți mai puternici pentru a securiza încărcătorul.

Refresh-ul adus tabletei are mari șanse să includă și o serie de îmbunătățiri „universale”, printre care o baterie mai mare și un modul de camere împrumutat de la iPhone 13. Sursele indică faptul că iPad Pro va ascunde in interiorul său și un procesor nou-nouț, iar mulți sunt de părere că ar fi vorba despre M2-ul rezervat următoarei generații MacBook Air. Se zvonește că chip-ul în sine ar opera pe opt nuclee, la fel ca M1, doar că va fi mai rapid și va integra mai multe nuclee grafice.

Când va apărea noul iPad Pro? Nimeni nu știe încă. S-ar fi luat în calcul un eveniment din primăvară, doar că șansele ca Apple să lanseze vreun iPad în acea perioadă sunt fofarte mici. Chiar și așa, nu avem motive să fim surprinși de o tabletă nouă care va face ochi. Producătorul întotdeauna a vrut să-și demonstreze puterea noilor procesoare, iar produsele aferente își vor face în cele din urmă intrarea cu mare pompă.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button