MORE

iPad Pro dezmembrat si catalogat de iFixit

Inca un nou produs ajunge sub lupa celor de la iFixit, iar de aceasta data este chiar un dispozitiv pe care chiar il asteptam sa intre pe mainile site-ului. In primul rand pentru ca noua tableta adresata profesionistilor de la Apple prezinta o noua provocare pentru cei care repara dispozitive, iar in cel de-al doilea rand pentru ca discutam de o tableta de 13 inch de la Apple.

Daca impunatoarea tableta de la Apple pare sa fie o provocare, iFixit au experienta necesara pentru a intra in adancurile acesteia, moment in care descoperim un dispozitiv extrem de curat, care nu face uz de banda izolanta in exces, ba mai mult, placa de baza a dispozitivului nu este chiar atat de mare. Apple au promis un dispozitiv usor si s-au tinut de cuvant, carcasa lui iPad Pro fiind cea mai grea componenta a tabletei.

Sunt cateva alegeri de design interior care explica cateva dintre problemele cu asa numite hotspot-uri, mai exact cel din centru tabletei, unde intamplator se gaseste si placa de baza. Totusi, pana la urma am aflat cum arata la interior acest nou iPad, care, in mod surprinzator, pare extrem de usor de reparat. Indepartarea ecranului pare sa fie cea mai grea operatie, dupa care totul fiind prins in loc cu ajutorul unor suruburi, reparatia lui iPad Pro putand sa fie destul de usoara.

[iFixit]

Articole asemanatoare

Back to top button