MORE

iPAD Pro de 12.9 inch are o posibila data de lansare

Inca de acum doi ani se zvoneste un posibil iPad Pro cu un display de 12.9 inci. In urma cu ceva timp o serie de alte zvonuri au aparut, care sustin faptul ca acesta s-ar lansa in septembrie sau octombrie, zvon intarit si de spusele unui analist KGI Securities, Ming-Chi Kuo, care a afirmat ca Apple planuieste un iPad Pro cu force touch, ce va dispune si de un stylus.

Analistul a mai avut si o serie de „cuvinte de duh” pe care le-a adaugat zvonului, numind chiar producatorul care va urma sa primeasca drepturile de asamblare a Force Touch-ului, acesta fiind fabricantul Cheng Uei. Asta inseamna ca intrega strategie hardware a companiei isi va schimba directia, Force Touch urmand sa fie implementat pe toate dispozitivele produse de Aplle, precum Apple Watch sau MacBook, acesta omitand iPhone-ul din ecuatie, acea piata fiind mult mai sensibila la schimbari de asemenea anvergura. Toate astea pentru ca Apple sa mentina o consistenta in implementarea Force Touch-ului in toate dispozitivele viitoare. Analiza nu pare deplasata, Apple aproape tot timpul implementand mai intai un ecran nou pe un singur dispozitiv, apoi miniaturizand-ul.

Acum, daca acest zvon este sa nu adevarat, este discutabil, Apple fiind constienti de faptul ca o asemenea schimbare s-ar putea transforma intr-un imens backfire din partea pietei, si ca asta ar putea duce la o scadere in piata considerabila. Asta, daca si numai daca, Apple implementeaza Force Touch ca un standard prea repede, fara sa aiba timp sa il perfectioneze.

[MacRumors]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close