MORE

iPad Pro are cateva probleme – Dupa incarcare nu se mai deschide

iPad Pro este prima tableta Apple care vine cu un ecran de 12.9 inci, dar si cu ceva specificatii mai sanatoase, tableta fiind dotata cu un procesor A9X si 4GB de RAM, facand din iPad Pro una dintre cele mai puternice tablete produse pana in acest moment de catre Apple. Din pacate exista si cateva … mici probleme!

In urma cu cateva zile o serie de postari au inceput sa apara pe pagina de support Apple care acuzau probleme grave la adresa tabletei, utilizatorii punctand faptul ca iPad Pro-ul, dupa o incarcare indelungata sau lasat la incarcat peste noapte, refuza sa mai porneasca.

Acestia afirma ca tableta ramane blocata, fiind necesar un hard reset pentru a rezolva problema, din nefericire este o rezolvare temporara conform site-ului de support Apple. O alta metoda de a debloca tableta este cold reset-ul, acesta putandu-se realiza tinand butonul de sleep apasat in timp ce apesi pe butonul de Home timp de aproape zece secunde pana cand logo-ul Apple apare.

Sunt mai multe teorii in acest moment care doresc sa gaseasca solutia acestei probleme, de la backup-ul in timpul incarcarii in iCloud, pana la o problema tehnica, teorii existand gramada. Lucrul pe care il stim cu certitudine este ca nu se aplica doar la un singur model, problema afectand iPad Pro-ul indiferent ca este de 128 GB, LTE sau 3G. Ramane de vazut cum va adresa Apple problema, care pana in acest moment nu are o pozitie oficiala.

[Apple Support]

Articole asemanatoare

Back to top button