MORE

iPad Pro a fost dezvaluit

Continuand pe ideea de micsorare, Apple a dezvaluit o noua varianta de iPad Pro, care se numeste pur si simplu iPad Pro. Nu are un „2” in coada, nu are un „Mini”, un „SE”, un „s”, sau cine stie ce alte caractere. Este pur si simplu varianta de 9.7 inch a monstrului dezvaluit anul trecut, aducand un ecran cu 40% mai putin reflectiv ca iPad Air 2 si cateva alte noutati.

Tableta are in mare parte aceeasi configuratie, cu procesorul sau A9X de 64 biti si suport pentru exact aceleasi accesorii. Tastatura si creionul special vor putea fi achizitionate separat pentru aceasta varianta de iPad Pro, fiind disponibil si un cititor de carduri SD, care functioneaza prin portul Lightning. Un conector USB pentru o camera digitala mai este disponibil.

Camerele lui iPad Pro sunt de 12 megapixeli si 5 megapixeli, avand suport pentru inregistrare 4K si, respectiv, abilitatea de-a folosi ecranul in sine ca sursa de lumina. Tableta mai are si un sistem audio numit Pro Audio System, compus din 4 difuzoare.

Marea majoritate a imbunatatirilor vin tot de la software, cum ar fi suport pentru „Hey, Siri”. Pe langa Night Shift, care scade intensitatea ecranului pe timp de noapte, iPad Pro poate detecta culoarea ambientala a incaperii, schimband apoi tonalitatea ecranului. Astfel se doreste o integrare mai buna a tabletei in spatiul de lucru.

Diferenta cam cea mai mare vine pe partea de stocare, iPad Pro fiind primul dispozitiv Apple care sa ofere 256GB de stocare, la pretul de 900 de dolari. Variante mai ieftine sunt disponibile, cum ar fi cea de 32GB pentru 600 de dolari si 128GB pentru 750 de dolari. Variantele care suporta si un SIM pentru date mobile, pe langa Wi-Fi sunt mult mai scumpe.

Apple tinteste cu aceasta tableta posesorii de PC-uri vechi de 5 ani, cam 600 de milioane la numar, care ar cauta in acest moment un upgrade.

Tableta iPad Pro va fi disponibila din ziua de 31 martie

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button