Telefoane

iPad Mini 4 primeste un tratament iFixIT si ne arata din ce este facut

iFixIT sunt extrem de cunoscuti in lumea pasionatilor de terminale mobile si nu numai, pentru ca ofera o perspectiva destul de interesanta cand vine vorba de reparat telefoane, tablete sau alte elemente ce tin de IT. Intreg site-ul este dedicat acestui lucru, publicul tinta fiind cei care s-au nascut cu surubelnita in mana.

De aceasta data a fost randul lui iPad Mini 4 pentru o operatie sub surubelnita, iar interiorul si felul in care sunt aranjate componentele nu ne-a surprins cu nimic, Mini 4 fiind si el extrem de ordonat si bine aranjat in interior.

Conform celor de la iFixIT, tableta celor de la Apple aduce un update major seriei mini, fiind in egala masura mai subtire si mai usoara comparativ cu versiunea precedenta. Bateria care pompeaza energie in fiecare componenta este surprinzator de mica comparativ cu cea de la iPad-ul de anul trecut, cei 6471mAh ai lui iPad Mini 3 fiind inlocuiti cu o baterie de 5124mAh, dar, in mod paradoxal, schimbarea nu afecteaza durata de functionare de zece ore pe care tableta o are. In concluzie nu se pierde nimic.

Ecranul este laminat, ajutand extrem de mult la capitolul greutate generala a produslui, dar daca acesta sufera o deformare plastica, ca de exemplu scapi iPad-ul in cap, schimbaree acestuia este mult mai costisitoare. Noroc ca ii avem pe cei de la iFixIT care ne arata cum se poate face asta. 

[iFixIT]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close