MORE

iPad Air 3 va fi puternic ca iPad Pro si mic ca iPad Air 2

Majoritatea internetului asteapta ca iPad Air 3 sa fie anuntat in timpul lunii martie. Cum mai sunt zile destule pe atunci, ascultam la zvonuri si barfe, si mai tragem cu ochiul la schemele publicate pentru diferite accesorii.

Conform unor scheme ale carcasei pentru tableta, dimensiunile sunt asemanatoare celor ale tabletei iPad Air 2, cu o grosime de 6.15mm latime de aproape 17cm (16.96) si inaltime de 24cm.

Schema ilustreaza si posibilitatea unui flash de tip LED, util pentru videoconferinte in conditii de proasta iluminare, precum si grilaje pentru 4 difuzoare is un Smart Connector.

Este interesant de aflat aceste informatii, in contextul in care detalii precedente au indicat o rezolutie 4K pentru iPad Air 3.

Dincolo de intrebarea daca cipul A9X, zvonit deasemenea a fi prezent, este capabil sa randeze acea rezolutie fara incetiniri, se ivesc alte doua:

  • Daca dimensiunea tabletei scade sesizabil de la 12.9″ la 9.7″, procesorul ramane acelasi dar rezolutia creste, ce se intampla cu bateria?
  • Si ce se intampla cu caldura?

Ne amintim cu oroare primele loturi de iPad 3 ale caror baterii se deteriorau rapid si se incarcau greu, si mai ales temperatura atinsa in timpul uzului, de peste 45 de grade in unele cazuri.

[Engadget] [Huffington Post]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button