TECHRSS PaginaDeMedia

Prototipul de iPad 6 mini „scăpat” pe net ne arată un ecran aproape fără margini

La fel ca restul gadget-urilor care nu mai pot fi în niciun chip ținute ascunse de către dezvoltatori, iPad 6 mini a ajuns și el pe net, grație comunității de leakeri. Randările viitorul model al iPad-ului pentru pitici ne arată un model cu marginile ecranului aproape inexistente, un design ceva mai rotunjit, alături de cunoscutul buton Touch ID.

De altfel, Pigtou a publicat o serie de fotografii ale unui prototip de iPad 6 mini printat 3D, bazat pe leak-urile lui David de la @xleaks7. Modelul în sine ar putea avea un ecran mai mare, spre deosebire de fratele său de 7.9 inchi. Comunitatea înclină să creadă că iPad 6 mini ar putea sosi echipat cu un procesor A13 îmbunătățit și cu un display care face trecerea de la OLED la mini-LED. Ca preț, se spune că modelul nu ar avea de ce să depășească media de 400-500 de dolari, dar probabil că se vor face mici modificări în funcție de (posibile) variante de configurații.

iPad 6 mini ar putea fi neglijat de către Apple, cel puțin pentru moment

Pare că ne apropiem cu pași repezi de lansarea oficială a iPad 6 mini, așa cum ne-am obișnuit și de prin alte locuri, mulțumită leak-urilor de pe Twitter sau de pe cine știe ce site-uri care, culmea, s-au nimerit deseori să aibă dreptate. Dar asta nu înseamnă că Apple nu se va decide să se concentreze în schimb pe alte produse, cum ar fi iPad Pro 2021. Adevărul va ieși la suprafață cel mai probabil în cadrul unei prezentări Apple care se zvonește că va avea loc luna aceasta.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button