Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

IoT si „look-in ability”

/
/
/
img

IoT si „look-in ability” sunt principalele preocupari ale companiei Essence, important furnizor de tehnologii, care a analizat modul in care consumatorii folosesc platforma [email protected] Home™ si au ajuns la concluzia ca 1 din 5 persoane interacționează cu sistemul macar de trei ori pe zi pentru a-si verifica securitatea casei.

iot

62% dintre utilizatori isi controleaza alarma casei prin intermediul smartphone-ului, iar cei mai multi dintre utilizatorii IoT sunt interesati de notificarile in timp real.

Analiza Essence, care a cuprins 500 de locuinte, a ajuns la concluzia că, mulți oameni folosesc camerele de supraveghere pentru a primi notificari pe smartphone-urile lor când se deschide ușa de la intrare. Aceste notificări de securitate permit proprietarului să știe cine a ajuns acasă și când. In felul acesta isi verifca copiii si se asigura ca nu a intrat vreun intrus.

Avand in vedere utilizarea cu precadere a camerelor, oamenii de stiinta vorbesc deja de “look-in ability”. Adica, mai exact, capacitatea oamenilor de a vedea ce se întâmplă în absența lor acasa. Ceea ce arata ca IoT devine deja parte din traiul de zi cu zi al oamenilor.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar