Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Update-ul de iOS 7.1Integreaza iPhone-ul in Masina Ta

/
/
/
/
image

Posesorii de iPhone stiu probabil deja ca in urma cu 3 zile s-a lansat o noua versiune a sistemului de operare iOS, 7.1. Se pare ca 6% dintre utilizatorii nord-americani au instalat update-ul in primele 24 de ore. Acesta ofera suport pentru CarPlay, adica integrarea cu noul sistem oferit de Apple pentru automobile, imbunatatiri ale ultilizarii amprentei, diverse remedii pentru bug-uri si modificari de interfata vizuala, iconuri noi pentru telefon, facetime si mesaje, tastatura si ecran de inchidere.

L-am instalat si noi inca din prima zi si ne place, doar ca una din marile probleme ale terminalului Apple, si anume durata de viata a bateriei nu a fost rezolvata sau cel putin noi nu am simtit niciun fel de imbunatatiri. Statisticile arata ca in acest moment 83% dintre sistemele iOS de pe planeta, erau in versiune 7 pe 9 Martie anul acesta. Pentru urmatorul iOS probabil 8 se asteapta imbunatatiri majore ale hartilor, Apple incercand din rasputeri sa lupte cu Google pe acest segment.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar