Știri ITTECHTelefoane

iOS primește cele mai noi versiuni de Gmail și Google Voice

Google tocmai a lansat cele mai recente actualizări Gmail și Google Voice pe iOS.

Utilizatorii se pot aștepta la îmbunătățiri majore, în special în Voice, care are acum un design nou. Utilizatorii de iPhone chiar primesc această versiunea înaintea utilizatorilor de Android.

Google a făcut unele modificări semnificative în aplicațiile iOS din acest an. Nu numai că le-a făcut aproape pe toate compatibile cu iPhone X și display-ul său Super Retina HD, dar a furnizat, de asemenea, noi caracteristici și modele îmbunătățite.

Gmail și Google Voice sunt următoarele aplicații care vor primi câteva modificări.

Voice are acum un design nou, mai curat și mai atractiv, și arată excelent pe iPhone X. Există o filă nouă pentru Contacts care vă permite să accesați agenda cu o singură apăsare, în timp ce o scurtătură face mai rapidă adăugarea de noi contacte.

Facelift-ul vine și cu o nouă pictogramă a ecranului de pornire, care indică faptul că Voice este acum parte din G Suite. Google promite că și stabilitatea și performanța au fost îmbunătățite.

Ultima actualizare Gmail vă permite acum să respingeți solicitările care par să vă reamintească să urmăriți un e-mail. De asemenea, se adaugă suportul VoiceOver pentru etichetele de sistem și se asigură că VoiceOver citește textul corect când editați un mesaj.

Puteți descărca ultimele actualizări ale lui Google pentru Google Voice și Gmail din App Store chiar acum.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Mda, daca update inseamna sa tai din fuctiile aplicatiei cum ar fi save to inbox at. nu vreau sa stiu ce in seamna downgrade…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button