MORE

iOS 9.3 Beta 4 repara caramizile din 1970

Probabil ati vazut pe internet tot felul de sfaturi, cum ca puteti face un iPhone mai rapid daca in loc de data actuala setati 1 ianuarie 1970. In cazul in care ati facut asta, aveti probabil cea mai stilata caramida de pe piata, dar Apple are o solutie pentru asta cu iOS 9.3.

Momentan, noul update pentru iOS se afla doar in beta, si ca urmare este disponibil numai pentru cei care sunt abonati la serviciul Apple Developer Program. Asa ca cel putin dezvoltatorii isi pot debloca dispozitivele, daca intra in modul DFU si actualizarea la varianta de iOS 9.3 Beta 4 de pe un PC/Mac.

Exista o veste buna si pentru cei care nu sunt dezvoltatori. Acest update va fi disponibil pentru toata lumea in ziua de 15 martie. Asa ca inca mai este suficient timp sa testati daca nu cumva setarea datei la 1 ianurie 1970 chiar face un iPhone sau un iPad sa mearga mai bine.

Sigur, toate dovezile indica o blocare completa a sistemului, una ireversibila pana la momentul in care vei putea face update la 9.3, dar niciodata nu poti fi sigur.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button