Telefoane

iOS 8 Jailbreak roundup!!!

Pentru ca deja suntem foarte aproape de lansarea unui nou update de iOS (8.1.1) ce va bloca posibilitatea jailbreak-uirii cu ajutorul Pangu, e timpul sa ne gandim daca tweakurile existente compatibile cu iOS 8 cladesc un motiv suficient de bun pentru a face jailbreak. Cele mai notabile dintre acestea sunt Upscale, despre care am scris saptamana trecuta, ce te ajuta sa aplici diverse rezolutii pe device-ul tau, Apex 2 ce tocmai a fost actualizat pentru iOS 8 si implementeaza un nou mod de a grupa aplicatiile in Springboard, popularul intelliScreenX a fost si el updatat pentru iOS 8, la fel ca si CallBar, ce ofera cea mai buna integrare in UI de la lansarea tweakului incoace.

Pe langa tweakurile majore, mai sunt o multime de tweakuri marunte ce se actualizeaza pe zi ce trece. Eu am ales sa imi jailbreak-uiesc telefonul din nou datorita lui Upscale, insa dupa cum era si normal, am inceput sa instalez o multime de tweakuri pe masura ce acestea se updateaza pentru iOS 8. Deocamdata singurele care au ramas instalate sunt iFile, Upscale (ce merge impreuna cu ForceGoodFit), Apex 2, Slide2Kill8 Lite, ProTube, CallConnect si SwipeSelection. In curand va sosi si un review pentru CallBar, caci sunt multe de spus despre acesta.

 Desi acest segment parea sa paleasca, se pare ca dezvoltatorii „populari” depun eforturi pentru a-si actualiza tweakurile pentru a fi compatibile cu iOS 8, sau chiar sa scoata noi tweakuri care sa atraga deopotriva vechi si noi entuziasti.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close