MORE

iOS 8.3 strică Touch ID-ul

Unul dintre motivele frecvente pe care le veți auzi atunci cand cineva trece pe iPhone este că acesta nu are probleme de ordin tehnic, hardware sau software. Sau oricum, mult mai putine. Totul funcționează de la sine, aproape ca prin magie, experiența de utilizare fiind simplă și lipsită de inconveniențe de ordin tehnic. Așa că atunci când se întâmplă să apară câte un update, de exemplu  iOS 8.3, care strică ceva, nu putem decât să ne întrebăm de ce lumea tot uită că astfel de lucruri se întâmplă.

În acest caz este vorba asadar de varianta iOS 8.3 . Ce e drept, acest update nu strică ceva vital, nu este vorba de o eroare de actualizare de talia antivirusului Panda, ce se auto-distrugea și îți târa PC-ul după el, de luna trecută. Un număr de oameni ce au trecut la iOS 8.3 au raportat că funcția Touch ID nu mai funcționează in anumite situații.

Senzorul capabil să vă citească amprenta nu este defect, nu l-a stricat acest update, însă nu mai funcționează pentru a vă verifica pe iTunes și pentru magazinul de aplicații. Dacă faceți acest update, și încă mai vreți să folosiți aceste servicii așa cum trebuie, va trebui să introduceți manual o parolă de autentificare, de parcă ați folosi un iPhone 5, la fel ca oamenii din Neanderthal 🙂 Apple cu siguranță va lansa un petic pentru repararea acestei probleme în următoarele zile, iar săptămâna viitoare toată lumea va uita că a existat vreodată o problemă pe un dispozitiv produs de această companie. Dacă nu vreți să aveți bătăi de cap, puteți opta pentru a nu instala acest update, până ce nu este reparat.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button