TECHTelefoane

Trecerea la iOS 15.4.1 rezolvă problema scurtării autonomiei bateriei

În urmă cu ceva timp, actualizarea 15.4 introdudea mai multe funcții și repara foarte multe probleme de securitate. Însă utilizatorii au observat că trecerea la noua versiune a sistemului de operare aducea cu sine scurtarea autonomiei bateriei de pe iPhone și iPad. De aceea, Apple îi notifică pe utilizatori că următorul iOS 15.4.1 nu doar că rezolvă anumite bug-uri, ci rezolvă și problema cu bateria.

Compania a recunoscut că bateria începe să sufere imediat după instalarea lui iOS/iPadOS 15.4 cu mențiunea că acesta este un proces normal. Ar fi din cauza faptului că aplicațiile trebuie să se optimizeze pentru 15.4, proces care poate dura chiar și 48 de ore. Dar din moment ce descrierea noului iOS 15.4.1 include și rezolvarea problemei autonomiei, este lesne de înțeles că nu toți utilizatorii au fost suficient de norocoși cât să-și găsească iPhone-ul cu bateria sănătoasă după acele 48 de ore.

Apple curăță în urma sa și repară din nou erorile care însoțesc versiunile sistemelor sale de operare. Cu puțin noroc, trecerea la iOS 15.4.1 va rezolva fără prea multe bătăi de cap sughițul bateriei. Deci dacă înainte erai încurajat să-ți actualizezi OS-ul pentru a scăpa de breșele de securitate, acum sigur vei vrea s-o faci pentru a nu fi nevoit să-ți încarci iPhone-ul de două ori pe zi. Tot ce ai de făcut este să navighezi în setări, fereastra General și să selectezi Software Update. 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button