Știri ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

iOS 15 nu va fi disponibil pe iPhone 6S si iPhone SE din prima generatie

Anul acesta a gazduit lansarea lui iOS 14 si a fost foarte placut sa vedem ca dispozitive vechi precum iPhone 6S si iPhone SE din prima generatie au fost suportate. Din nefericire pentru utilizatorii acestor dispozitive, anul 2021 va aduce schimbari. Pe masura ce iOS 15 se pregateste de lansare, telefoanele vechi nu vor mai fi suportate.

Informatiile vin din partea The Verifier din Israel. Articolul publicatiei vorbeste despre urmatorul sistem de operare pentru telefoanele Apple. Aparent, cam acestea sunt dispozitivele care vor putea rula iOS 15.

  • iPhone 13 (generatia ce va fi lansata anul viitor)
  • iPhone 12 (toate modelele)
  • iPhone 11 (toate modelele)
  • iPhone X (toate variantele)
  • iPhone 8 / Plus
  • iPhone 7 / Plus
  • iPhone SE 2nd Gen
  • iPod Touch (7th Gen)

Vestea ca iPhone 6S si 6S Plus nu vor primi suport pentru iOS 15 nu ar trebui insa sa mire pe nimeni. Telefoanele au fost lansate in anul 2015, iar iOS 14 a venit la cinci ani dupa. Astfel, este software-ul care incheie ciclul de viata a unui telefon Apple. In aceeasi maniera, iPhone 7 va avea aceeasi soarta la anul.

Compania americana face o treaba grozava cu suportul telefoanelor lansate, astfel pretul este oarecum justificat cand stii ca poti folosi pana la cinci ani acelasi telefon. Insa a cam venit timpul de pensionare pentru iPhone 6S, iar alaturi de acesta este si iPhone SE din prima generatie. Sarac Edition asa cum imi place sa-l numesc, este unul dintre cele mai impresionante dispozitive lansate de Apple. Mostenirea sa a fost dusa mai departe de excelentul iPhone SE 2020 si la fel ca si in cazul generatiei 6, este vremea de pensie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button