Tech&ITTelefoane

Update-urile iOS 15.6 și iPadOS 15.6 sunt acum disponibile

Autor: Matei Pană

După perioada uzuală de testări în versiunea Beta, Apple lansează update-ul iOS 15.6 pentru toți utilizatorii, împreună cu iPadOS 15.6. Aceste versiuni nu aduc prea multe lucruri noi, deoarece Apple se concentrează acum pe update-urile iOS 16 și iPadOS 16. Pe lângă iOS 15.6, Apple lansează și iPadOS 15.6, macOS 12.5, watchOS 8.7 și tvOS 15.6 (deși nu este clar ce lucruri noi aduc aceste update-uri).

iOS 15.6 aduce următoarele îmbunătățiri:

  • aplicației de TV i se adaugă opțiunile de restart, rewind și fast-forward pentru meciuri
  • s-a rezolvat o problemă unde aplicația de setări afișa uneori că spațiul de stocare este plin atunci când nu era cazul
  • s-a rezolvat problema device-urilor Braille care deveneau lente și nu mai răspundeau comenzilor în timpul navigării în aplicația Mail.
  • Safari nu mai are acum problema în care browser-ul se întorcea singur la pagina anterioară
  • aplicația Apple Books funcționează acum în mod normal, deoarece înainte unii utilizatori nu puteau să deschidă aplicația

Deoarece Apple lucrează la iOS 16, iPadOS 16, macOS 13 Ventura, watchOS 9 și tvOS 16, care vor apărea cel mai probabil în toamnă, compania se concentrează mai mult pe aceste sisteme de operare. iOS 16 va avea un nou Lock Screen, iPadOS 16 și macOS ventura vor avea mai multe opțiuni în ceea ce privește multitasking-ul și watchOS 9 îmbunătățește Watch Faces.

Până atunci, poate e mai bine să avem update-uri mici, că așa scade riscul ca o actualizare să introducă noi bug-uri.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Back to top button