MORE

iOS 10 a fost dezvaluit

Apple a dezvaluit cea mai noua iteratie a sistemului sau de operare pentru dispozitivele mobile, iOS 10.

Acesta nu pare ca va schimba radical experienta de utilizare, dar aduce o serie de schimbari care ar trebui sa faca 3D Touch ceva mai util. Pe langa asta, aplicatiile facute de Apple, precum Maps, Siri, Home si Messages, vor capata suport pentru integrarea cu aplicatii third party.

Dar cel mai important lucru cu putinta din aceasta varianta este ceva ce am vrea cu totii sa devina standardul pentru toate sistemele de operare, abilitatea de a dezinstala aplicatiile incluse ca standard.

Procesul de indepartare va fi rapid, trebuie doar tinut degetul pe o aplicatie si apoi prin apasarea pe un X mare pot fi indepartate permanent, chiar si daca este vorba de aplicatii facute de Apple. Sigur, nu poti scoate Siri, pentru ca este o parte integrala a iOS, dar FaceTime, iTunes Store, iCloud Drive si multe altele pot fi sterse.

Cu putin noroc, poate Microsoft isi va aminti ca pe vremuri puteai face asta si in Windows, iar Google va intelege ideea si va oferi optiunea asta pentru Android.

iOS 10 va fi lansat la toamna, iar un beta incepe in aceasta vara. Sistemul de operare va fi suportat de: fiecare iPhone de la 5 la 6s, de iPad Mini 2-4, iPad 4, ambele iPad Air, iPad Pro si de iPod Touch 6G.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button