MOREȘtiri IT

Io Interactive ofera detalii despre reboot-ul Hitman si Beta

Mai este aproximativ o luna pana cand primul episod al reboot-ului Hitman va ajunge in mainile consumatorilor. In directia asta, Sony a pregatit o frumusica imagine de ansamblu ce detaliaza o parte din caracteristicile jocului si ce pot astepta jucatorii de la beta. Impreuna cu un nou trailer:

Beta-ul ofera o misiune nemaivazuta plasata cu 20 de ani inainte de evenimentele din titlul original, si iti permite sa joci prin povestea alaturarii lui 47 conglomeratului ICA si intalnirii dintre acesta si Diana Burnwood, conducatoarea agentilor prezenta in toate jocurile Hitman de pana acum.

Jocul este unul dintre multele titluri lansate in ultimul timp cu natura episodica, ceea ce a fost o surpriza maricica in momentul anuntului de luna trecuta.

Primul episod ce include prologul si se desfasoara in capitala franceza, Parisul, este programat pentru lansare in data de 11 Martie. Conform articolului de pe blogul Playstation, aceasta miscare incearca sa reproduca formatul multor emisiuni de televiziune, ce desfasoara o poveste de-a lungul a multiple episoade si sezoane.

Modul Contracts va contine o lista de aproximativ 800 de tinte potentiale de asasinat, deci vei avea tot timpul ceva de facut chiar daca termini cele 6 contracte principale ale povestii sau daca ai achizitionat doar Intro Pack-ul. Deasemenea, noul mod de joc Escalation, ce asteapta sa fie explicat curand, impreuna cu alte forme de continut Live, vor fi disponibile jucatorilor de toate felurile, ceea ce inseamna ca modurile de joc nu sunt impartite functie de tipul de comanda.

Fie ca ai comandat Season Pass-ul (intregul sezon) sau Intro Pack-ul (doar primul episod), poti astepta cu anticipatie acces la Closed Beta, ce incepe pe 12 februarie, sau 19 februarie pentru versiunea de PC. Intro Pack-ul ofera acces la prologul jocului, primul episod – ce se petrece in Paris – si acces complet la evenimentele dinamice ale jocului, modurile Contracts si Escalation impreuna cu alte bunatati despre care inca nu avem detalii.

Povestile episoadelor individuale vor rula in paralel una cu alta, dar se vor aduna impreuna pe masura ce sezonul progreseaza de-a lungul celor 6 episoade. Ele te trimit catre o varietate de locatii din jurul lumii, din Franta spre Maroc, Japonia si altele, pe masura ce dobori tinte de inalta importanta.

Jucatorii de pe PlayStation 4 vor avea acces la misiuni exclusive si anume contracte pentru a-i asasina pe membrii Sarajevo Six, o grupare de fosti paramilitari implicati in brutale crime de razboi. Aceste contracte sunt mici povesti de sine statatoare care exista in afara povestii principale. Primul asemenea contract va fi disponibil la lansarea pe 11 Martie, pe capul lui Scott Sarno, Directorul Operatiunilor Europene al corporatiei militare private CICADA.

Restul celor 6 contracte vor fi cate unul per fiecare episod, deci presupunem ca vor deveni accesibile odata cu lansarile individuale ale episoadelor viitoare.

[playstation.com]

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pingback: Io Interactive ofera detalii despre reboot-ul Hitman si Beta - Agenda Primarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button