GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

IO Interactive lucreaza la un joc din universul James Bond

IO Interactive este un studio cunoscut pentru jocurile din seria Hitman. Acestea au fost primite foarte bine de critici si au redefinit esenta stealth in jocurile video moderne. Asadar, sunt foarte incatat sa aud ca acelasi studio lucreaza la un proiect despre cel mai iubit agent secret, James Bond.

Proiectul a fost confirmat prin intermediul unui teaser. Ba chiar are si propria pagina pe site-ul IO Interactive. Tot aici gasim si o descriere a proiectului care suna cam asa: „Jucatorii vor experimenta o poveste cu totul noua a lui James Bond si vor intra in pielea celui mai iubit agent secret pentru a-si castiga statutul de 00 intr-o poveste despre originile acestuia.

Asta inseamna ca jocul nu va fi legat de universul cinematic James Bond. Cel mai recent actor care l-a portretizat pe 007 este Daniel Craig care a debutat in 2006. Culmea, filmul Casino Royale vorbeste fix despre originile lui Bond si cum si-a capatat statutul de 007. Asta inseamna ca jocul va oferi o poveste alternativa si se poate lega de inceputurile agentului ca si invatacel al MI6. Oricum ar fi, jocul este pe maini bune. IO Interactive este cea mai potrivita echipa pentru un astfel de joc.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button