PC&Consoles

Io Interactive este acum un studiou independent

Studioul Io Interactive anunță finalizarea procesului de separare, fiind acum o entitate complet separată de Square Enix.

Cea mai importantă parte din negociere a fost proprietatea Hitman. Io Interactive deține în acest moment drepturi complete asupra seriei și va putea decide după bunul plac direcția în care se va îndrepta jocul actual, ce încă așteaptă un al doilea sezon.

În comunicatul oficial s-a mai menționat și că acum studioul are libertatea de-a lucra cu alți colaboratori și parteneri care să îi ajute să producă jocuri mai bune. Asta ar putea fi ori o invitație, ori un semn că deja sunt în discuții pentru a găsi un publisher care să susțină financiar proiectele companiei.

De asemenea, studioul a menționat că încurajează publicul să încerce Hitman, și că vor avea mai multe detalii despre asta pe parcursul acestei săptămâni. Dacă îmi permiteți încă o speculație, acum că jocul nu mai este episodic, este posibil ca IoI să considere lansarea secvenței de tutorial ca un demo gratuit, permanent. Pare puțin probabil că ar include și secvența cu Paris, din moment ce vorbim de o bucată foarte mare din joc. Dar tutorialul este mai restrâns, însă tot oferă o mostră foarte rejucabilă din experiența generală a celui mai recent Hitman.

[Io Interactive]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button