Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

inXile pregateste un nou Autoduel

/
/
/

Fanii de Mad Max, Carmageddon si RPG-uri vor primi in viitor o surpriza mare de la studioul inXile. Creatorii lui Wasteland 2 au inregistrat o noua marca, Autoduel!

Mai intai putin context. Autoduel este o adaptare a unui RPG Pen&Paper, genul pe care il joci cu foarte multe zaruri si cu hartie, lansat cu foarte multi ani in urma. Este considerat un fel de precursor pentru seria Carmageddon, sau in general pentru jocurile despre lupte cu masini. A fost, la vremea sa, dezvoltat de Origin, acum o parte din Electronic Arts. Dar cum EA nu face nimic cu astfel proprietati, la fel cum nu au facut nici cu Wasteland, acum proprietatea se afla in mainile celor de la inXile.

Inregistrarea acestei proprietati dateaza din luna iulie, asa ca nu ar trebui sa va asteptati sa fie anuntat jocul de indata. Insa pe masura ce Torment Tides of Numenera se apropie de lansare, iar noul joc din seria Bard’s Tale este pe cale sa iasa din faza de design, o parte din angajatii studioului inXile vor avea mult timp liber.

Dupa cum a explicat anterior Brian Fargo, fondatorul studioului, nu este o problema mare la a avea mai multe proiecte in dezvoltare simultan, din moment ce acele proiecte sunt de obicei in stagii diferite ale productiei, si nu necesita aceeasi oameni. Nu numai asta, in acest moment inXile chiar pregateste o extindere, o noua ramura a studioului urmand sa fie deschisa in statul New Orleans.

Mai multe informatii despre Autoduel vor fi disponibile cel mai probabil anul viitor. Daca istoria se va repeta, finantarea jocului va fi realizata prin Kickstarter.

[PCGamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar