GamingPC&ConsolesTech&IT

Investitorii cred că Electronic Arts dă prime prea mari conducerii

Șocant...

Probabil nu o să vă vină să credeți, dar Electronic Arts este acuzat că dă prea mulți bani conducerii și nu prea se îngrijește de angajați. Știu, este șocant să auzi așa ceva despre compania care a rafinat atât de bine conceptul de „mecanică de surpriză”.

Dar tocmai asta sugerează un grup de investiție numit Change to Win, ce încurajează în acest moment acționarii de la Electronic Arts să aducă în discuție la conferința din august modul în care compania atribuie primele monetare conducerii companiei.

Grupul de investiție a punctat că în timpul concedierilor care au avut loc la Electronic Arts în ultimii ani, indivizi precum ofițerul financiar șef și ofițerul tehnic șef au primit chiar și 10 milioane de dolari ca bonus, pe lângă salariul lor de bază și primele pe care le primeau oricum la sfârșit de an.

Asta n-a afectat valoarea companiei pe piața bursieră, dar nu este văzută tocmai ca o măsură care să aibă sens. Ofițerii executivi cu pricina n-ar trebui să fie motivați să rămână la companie cu prime atât de mari, când compania concediază 4% din personalul său.

Prin coincidență, acest grup de investiții este același care consideră că Bobby Kotick, șeful companiei Activision-Blizzard, este plătit mult, mult, mult prea mult.

[Games Industry]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button