Gaming

Introducerea alternativa din Batman Arkham Knight este de-a dreptul morbida!

Nu ascund faptul ca mi-a placut ultimul joc din seria Arkham, cu toate ca are limitari tehnice si este un dezastru din punct de vedere al portarii pe PC. Cu toate aceste probleme, povestea acorda omagiu dupa omagiu atat benzilor desenate, cat si desenelor animate din anii 90, dar si seriei anime mai recente, fiind un amalgam de evenimente si remarci la adresa universului Batman. Mai mult, povestea jocului este al naibi de bine scrisa. Poate de asta introducerea alternativa din Batman Arkham Knight mi s-a parut de-a dreptul morbida.

Dar asta nu inseamna ca prima scena a jocului nu este memorabila, simbolistica din spatele arderii lui Joker fiind acolo pentru a evidentia incheierea unui capitol al povestii. O scena la care si Jim Gordon face referinta in mod direct, in timpul povestii in care spune ca a ars cadavrul Jokerului. Cu toate astea, atunci cand incepi jocul, si cand il arzi pentru a doua oara pe „The clown prince of crime” ceva se schimba, acesta avand o reactie nu tocmai… serioasa, raportat la situatia in care se afla.

In clipul de mai sus captat de userul Dtoxz324 se poate vedea clar ca ceva nu este in regula cu Joker. Dar, pentru cei care au terminat jocul, acest lucru nu mai este o surpriza, mai mult, este un mod nou de a incepe jocul. Ceva cu care ne-am mai intalnit in alte jocuri, dar nu in seria Arkham.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button