GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Întregul Halo 5 ar putea ajunge pe PC în curând

Microsoft n-a fost tocmai generos cu posesorii de PC în ceea ce privește portarea jocurilor Halo, cel mai recent lucru pe care l-am primit fiind un editor și un titlu de multiplayer deja anulat. Dar asta s-ar putea schimba pe viitor.

Cutia lui Halo 5 a primit un redesign notabil în ultima vreme, fiind alterată pentru a semăna mai mult cu cea a altor jocuri de Xbox care sunt și pe PC, precum State of Decay 2 și Sea of Thieves. Cutia cea veche avea o porțiune unde era trecut clar „Only on Xbox One”, în timp ce cutia cea nouă arată „Xbox One Console Exclusive”. Asta înseamnă că pe console jocul poate fi găsit doar pe Xbox One, dar nu mai exclude posibilitatea că ar fi disponibil și pe alte platforme.

Nu sunt informații despre când jocul ar putea ajunge pe PC, dar nu ar fi exclusă posibilitatea aceasta, din moment ce Halo Infinite va fi disponibil și pentru PC. Probabil n-ar strica dacă măcar un joc, ce chiar are o poveste, ar fi disponibil pentru această platformă până atunci, din moment ce n-am mai primit nimic de la al doilea titlu al seriei.

Ce e drept, Halo 5 n-a fost cel mai adorat joc din serie de către comunitate, Master Chief fiind înlocuit temporar ca personaj principal din seria de bază, o decizie care nu a fost prea bine primită și care probabil nu se va repeta pe viitor.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button