Știri IT

Intr-un final avem un gameplay pentru Pokemon Go – Beta

Pana in prezent, doar o serie de speculatii si prezentarea Nintendo ne-au fost de ajutor pentru a incerca sa ne imaginam cam cum ar arata Pokemon Go. Dar asa cum era de asteptat, a trebuit doar sa asteptam putin si o serie de imagini cu beta-ul au fost publicate pe Youtube.

https://youtu.be/ylW_NL5a-wc

Inca de la primul cadru este clar de ce atat de putina lume a putut avea acces la acest Beta, jocul fiind inca in plina dezvoltare, asa cum dezvaluie si clipul de mai sus, jocul aratand cam de prin 2005 acum, dar se pare ca upgrade-uri sunt implementate saptamanal. 

In prima instanta nu am putut vedea prea multe. Cum iti realizezi un personaj, harta si cateva mecanici de baza de joc, nimic spectaculos sau iesit din comun. Chiar si asa, Pokemon GO o sa fie devorat de catre fani francizei, acestia cerand de ceva vreme un astfel de titlu open world. Dar este destul de departe de o versiune finala.

 Problema este alta. Niantic, creatorul jocului a fost destul de direct, acesta indicand ca orice material video sau foto ce include imagini din jocul Pokemon GO postata pe internet, va aduce de la sine indepartarea acelui jucator din Beta. Comportament care pare destul de dramatic, dar sa nu uitam ca discutam de o proprietate Nintendo care inca cred ca daca un joc are poveste si ajunge pe internet povestea respectiva nu o sa se vanda.

https://youtu.be/h_vWF54mkQ0

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button