MORE

Intr-un final avem…Google Chrome pe 64 de biti! Hallelujah!

Intr-un final avem Google Chrome pe 64 de biti! Multi utilizatori au fost nevoiti sa renunte la deja familiarul Chrome pentru un browser care foloseste o arhitectura de 64 de biti, precum…Waterfox de exemplu. Asta pentru ca Google inca nu facuse trecerea de la 32 la 64 de biti, limitandu-si userii la o…anumita putere de calcul.

Astazi, lucrurile se schimba, Chrome intrand intr-un final intr-o era „moderna”, lansand Google Chrome pe 64 de biti pentru Windows 7 si 8. Noul upgrade lasa Chrome-ul foloseste intreaga putere a noilor procesoare, acesta fiind cu 25% mai rapid intr-o pagina extrem de incarcata sau care necesita transfer de date intre user si domeniu. Securitatea este si ea sporita odata cu noul update, Google acum putand sa implementeze noi metode pentru a minimiza aparitia unor eventuale exploituri. Si ar mai fi chestia aia cu mai putine crash-uri ale browser-ului. Cu toate ca multe dintre ele sunt cauzate de Flash Player. Dar noi tot pe Chrome dam vina.

Google inca nu a anuntat update-uri pentru Chrome pe 64 de biti pentru Linux si Mac, dar cel mai probabil sunt in plina dezvoltare. Link catre versiunea beta a browser-ului o puteti gasi AICI.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Pe când să ne așteptăm ca versiunea 64-bit să fie stable.

  2. L-am instalat acum cateva zile, in prima faza, merge la fel. Apoi, tot felul de crash-uri, pagini care nu se incarca. Astazi a fost picatura care a umplut paharul, am cautat cateva aplicatii in chrome store s-a blocat, apoi mi-a tinut procesorul quad core i7 hasqwell la 100% plus ca si-a facut overclock la 3 ghz. Foarte instabil. Asteptati o versiune stabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button