MORE

Intr-un final avem gameplay Quantum Break!

Intr-un final avem gameplay Quantum Break! Nu, nu este o gluma si nu ne-au luat jocurile mintile; este cat se poate de „pe bune”. Dupa doar doua E3-uri, intr-un final la Gamescom-ul de anul acesta am primit un gameplay pentru Quantum Break.

Remedy sunt cunoscuti ca fiind unii dintre putinii realizatori de jocuri care reusesc sa puna cap la cap lumi credibile, remarcabile, memorabile si mai ales personaje care te fac sa te atasezi emotional de ele. Uitati-va la jocurile create de acestia in trecut: Max Payne sau Alan Wake. Sunt maestri cand vine vorba de asa ceva, asa ca nu avem dubii cu privire la Quantum Break. 

In trailer avem parte de tot ceea ce ne asteptam de la joc. Un personaj principal cu ceva puteri legate de fizica, in cazul asta de timp, asta pentru ca Sam Lake poate controla timpul, nu gravitatia precum Max sau supranaturalul precum Alan, acesta folosind rupturi temporale pentru a se deplasa, ataca sau trece peste obstacole si pericole. Nu putem spune ca nu suntem impresionati de grafica jocului sau de sunet, mai ales ca sunt anumite secvente care pun in valoare jocul mai mult decat au facut-o…altele! Asta inseama ca, practic, Quantum Break-ul celor de la Remedy pare sa fie un must buy! 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button