MORE

Internet Association anunta ca sprijina TPP si provoaca scandal

TPP, Trans-Pacific Partnership, este o intelegere nu tocmai complet transparenta facuta intre natiuni si corporatii, cu numeroase repercursiuni, cum ar fi un control mai mare asupra drepturilor intelectuale. Genul de control care, daca este interpretat asa cum interpreteaza lume acum copyright-ul, ar duce la lucruri complet ridicole.

In esenta, nu tocmai genul de chestii care vor fi fundamental benefice pentru publicul larg. Iar parteneriatul a primit acum sprijin din partea unei organizatii importante, Internet Association.

Ce este asta, va intrebati? Internet Association este un grup format din companii precum Google, Facebook, Yahoo, Amazon, Netflix, Ebay, Paypal si in esenta cam fiecare entitate cu o prezenta majora pe internet. Pana si Zynga. Da Zynga inca mai exista.

Decizia lor a fost condamnata de un numar de grupuri care sustin drepturile consumatorului de rand si chiar de proprii membri. Reddit, un membru al Internet Association, a declarat ca nu sprijina TPP-ul si incurajeaza imputernicirea utilizatorului.

Desigur, momentan Reddit nu paraseste Internet Association, asa ca ar putea fi doar o manevra de PR, serviciul avand nevoie cu disperare de asta dupa scandalurile in care a fost implicat in ultimii ani.

[Fight for the Future]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button