MORE

Internet Archive – 900 de jocuri gratuite din epoca de aur este gratuit in browser

The Internet Archive este o colecție non-profit de filme, muzică, cărți, site-uri și (cele mai relevante pentru următoarele informații) jocuri. Si… tocmai a lansat Internet Arcade, o colecție de mai mult de 900 de jocuri clasice arcade, care pot fi jucate gratuit chiar din browser-ul domniilor voastre.

Pe Internet Arcade, veți găsi jocuri clasice precum: Out Run, Millipede, Tapper and Paperboy, alături de unele nu chiar atat de clasice cum ar fi Turkey Shoot, The Three Stooges și Kangaroo.Toate merita incercate mai ales ca nu aveti nevoie de monede pentru ele!

Jason Scott, un dezvoltator al proiectului, a descris procesul de conversie al jocurilor arcade destul de simplu pe un blog (în ciuda faptului că el recunoaște ca exista anumite probleme de scalare, mecanisme de control care nu merg la tastatură sau gamepad si alte cateva probleme „minore”). „Speranta mea este aceea ca un procent probabil mic [de oameni], va gasi moduri de a folosi aceste lucruri în cercetare, în scris , și in realizarea unor „remixuri” ale acestor jocuri vechi, pentru înțelegerea contextelelor in care au fost create”, scrie Scott . Dacă aveți probleme cu vreunul dintre jocurile de pe site , apăsați tasta 5 pentru a introduce o monedă, și Tab pentru a schimba controalele.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button