MORE

Intel Coffee Lake va aduce procesoare de 6 nuclee pentru segmentul general

Seria de procesoare Intel va deveni ceva mai interesanta pe segmentul dedicat publicului larg din anul 2018.

Conform unei imagini cu planul de lansare a produselor companiei pentru urmatorii ani, in 2018 va veni sfarsitul epocii in care daca doreai un procesor cu 6 nuclee trebuia sa apelezi la platforma Enthusiast. Adio vremurilor in care placa de baza te costa cat procesorul.

Conform imaginii, Coffee Lake va fi disponibil inainte de lansarea lui Cannon Lake, pe acelasi proces de productie ca Skylake si Kaby Lake. Procesoarele din aceasta serie vor fi disponibile in variante de 2, 4 si 6 nuclee, dar nu pe segmentul Enthusiast sau Extreme. Veti putea lua un i7 pe socket-ul general cu 6 nuclee.

intel 6 core

Pana acum, Intel nu a dezvaluit nimic oficial despre Coffee Lake, dar probabil se vor oferi detaliile aferente pe parcursul urmatoarelor luni, atunci cand companie va lansa Kaby Lake si va detalia planurile sale de viitor.

Prezenta lui Coffee Lake este totusi putin cam bizara, din moment ce, daca este construit tot pe procesul de 14 nanometri, nu s-ar potrivi cu noua strategie de: Process-Architecture-Otimization stabilita de Intel pentru a inlocui vechiul Tick-Tock.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button