Știri ITRSS PaginaDeMedia

Intel Tiger Lake ajunge pe internet inaintea lansarii

Intel pregateste lansarea arhitecturii Tiger Lake pentru noua generatie de dispozitive mobile. Intr-o serie de postari pe Twitter, utilizatorul WalkingCat, a publicat videoclipurile de prezentare ale companiei; inainte de lansarea propiu-zisa. Videoclipurile faceau parte din materialul lor de promovare a noilor procesoare si a produselor partenerilor. Amuzant sau nu, cineva a reusit sa puna mana pe materialul valoros si l-a urcat pe social media inaintea companiei. Intel avea pregatit materialul respectiv strict pentru campania de promovarea din saptamana aceasta. Bun! Sa trecem la specificatii.

Un procesor Tiger Lake atinge o frecventa 4.8Ghz in boost

Noua serie de procesoare va oferi pana la 4C/8T, atingand un TDP maxim de 28W, procesoare eficiente aflate sub numele de cod: Tiger Lake UP3. Varful de gama Tiger Lake va fi dezvoltat pe noul proces de fabricare pe 10nm SuperFin si va integra noua solutie grafica Xe-LP.  Ei bine, intr-un clip dintre cele dezvaluite, apare si o demonstratie a unui cip care atinge in boost o frecventa de 4.8Ghz. Ma asteptam ca noua serie de procesoare sa lucreze la o frecventa de lucru mai ridicata. Surprinzator sau nu, vom afla in curand cat de eficiente sunt noile procesoare pentru platformele mobile. Eficienta este foarte importanta, in special cand discutam de laptopuri.

Va reusi oare Intel sa aduca in piata o serie de procesoare semnificativ mai performanta?

Intel

Sursa.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Back to top button