Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Intel sustine nu mai are intarzieri suplimentare

/
/
/
img

Intel are o veste buna, una care le va aduce bucurie celor care spera ca procesul de 10 nanometri sa nu intarzie si mai mult, la fel cum s-a intamplat cu cel de 14 nanometri.

Compania a declarat ca in ciuda unor informatii care s-au ivit recent pe internet, nu exista o amanare suplimentara pentru procesul de 10 nanometri, asa ca procesoarele din seria Cannonlake vor sosi la timp.

Desigur, asta nu inseamna ca vor sosi anul acesta, doar ca nu au fost amanate din nou, pentru toamna-iarna lui 2017. Anul acesta aveti avea parte de procesoare din partea celor de la Intel care sunt bazate pe arhitectura Kaby Lake, o revizie a lui Skylake.

intel

Mai important de atat, Intel declara ca a fost gasita o solutie promitatoare pentru micsorarea procesoarelor sub 10 nanometri. Ar putea insemna asta ca nu vom fi blocati la 10 nanometri pana in 2020? Nu putem decat sa speram.

[PC Perspective]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar