MORE

Intel Skull Canyon, un NUC de gaming

Pentru cei care nu sunt la curent cu dezvoltarile tehnologice, NUC vine de la Next Unit of Computing, un tip de PC foarte compact, facut de obicei din componente care au un consum redus de energie, dar care tind sa aiba aplicatii numeroase, unele vin chiar cu proiectoare, iar Intel anunta unul de gaming.

Intel Skull Canyon gaming NUC este un nou sistem cu surprinzator de multa putere pentru ceva care abia daca are 2 centimetri grosime. Sistemul este echipat cu un procesor Intel Core i7 6770HQ, cu un TDP de 45W, si care are integrat un procesor Iris Pro 580.

Intel Skull Canyon

Daca va intrebati cumva oare ce joc ar putea sa mearga pe acel GPU, am un raspuns destul de bun. GTA 5 pe 1280×720, la detalii mici, cu mai bine de 60 de cadre pe secunda, ca medie. Asta sau Alien Isolation pe cam detaliu maxim cu 50 de cadre pe secunda. Este un GPU surprinzator de bun pentru unul integrat.

Sistemul, ca standard, nu vine cu RAM, dar poate fi echipat cu pana la 32GB DDR4 si are chiar doua slot-uri M.2 pentru SSD-uri, ceea ce inseamna ca ii poti pune suficienta stocare cat sa nu ai nevoie de un HDD.  Dar va trebui sa cumperi propriile SSD-uri.

Skull Canyon mai are Wi-Fi integrat, Bluetooth 4.2, un port LAN, doua porturi USB 3.0 Type A, mini DisplayPort, HDMI 3.0 si un port USB 3.1 Type C conectat la un controller Thunderbolt, ceea ce inseamna ca poti sa legi la el o placa video dedicata, daca se intampla sa ai unul din acele dock-uri foarte scumpe.

Pretul pentru acest sistem este de 650 de dolari. Desigur, trebuie sa adaugati voi RAM-ul si SSD-ul.

[Bit-Tech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button