MORE

Intel si Fossil isi dau mana pentru a realiza un ceas inteligent

În cardul Intel Development Forum, ce se desfășoară acum în San Francisco, alianța dintre Intel și firma Fossil a dezvăluit primele sale roade. Acestea au venit sub forma unor „accesorii conectate”, după cum sunt numite de catre producători, ce sunt alimentate de tehnologie Intel. Mai exact, au fost prezentate o brățară conectată, un ceas conectat și un smartwatch, care este diferit de un ceas conectat obisnuit prin faptul că rulează Android Wear. Iar prin conectat, cel mai probabil se intelege conectat la un dispozitiv inteligent.

Fiind realizate de o firmă de modă, aceste dispozitive sunt menite mai mult să atragă priviri decât să uimească prin funcționalitatea si performantele lor. Nimic nu a evidențiat asta mai mult decât lipsa oricărui fel de informație despre caracteristicile lor sau măcar despre ce tehnologie folosesc, nici măcar câți MHz are procesorul sau care este capacitatea de stocare.

Aceste dispozitive urmează să fie lansate la sfârșitul acestui an. Se așteaptă ca până atunci să existe informații despre ce fac mai excat aceste dispozitive, pe lângă faptul că sunt obiecte decorative care vor atrage atenția. Stim doar ca unul dintre ele se folosește de același software pe care îl vom vedea pe cea mai mare parte dintre ceasurile inteligente ce vor ieși pe piață în următorii ani.

Related Articles

Back to top button
Close
Close